Kommersiella lokaler

Solixx kommer att skapa en stadsdel med möjligheter för en bred flora av kommersiella lokaler och ytor. Målsättningen är att det ska finnas möjlighet att etablera kontor, hotell, konferenslokaler, butiker, restauranger, äldre- och barnomsorgsverksamhet. Dessutom planeras för olika verksamheter med marin inriktning.

Utsikt mot gamla stan
Utsikt mot gamla stan

Allt detta i kombination med boende i området och stadsdelens direkta anknytning till Sölvesborgs resecentrum kan läget inte bli mycket bättre för kommersiella verksamheter. Vem kan tacka nej till havsutsikt från sitt kontor eller sitt hotellrum?

Är ni intresserade av att driva en verksamhet i Sölvesborgs nya stadsdel och vara med i utformningen av dina kommande lokaler kontakta:

Anders Strand

0708 – 80 82 37
anders.strand@solixx.se

 

Spännande lokal att hyra

Vi har inrett en av våra lokaler till Pub Tjyven. Lokalen passar såväl till en större familjefest som till en konferens i annorlunda miljö. Eller varför inte till en personalfest på puben?

Vill du inte hyra själv är du välkommen att besöka någon av alla de olika event som vi och andra arrangörer planerar i Tjyven. Evenemang annonseras bland annat på www.innerhamnen.se och på Innerhamnens facebooksida.

Tjyven1

Vill du hyra Pub Tjyven skickar du din förfrågan till: tjyven@innerhamnen.se

Hyra per dag (inkl moms)
Hel dag, mån tors 4 500 kr
Hel dag, fre-sön 5 000 kr
½ dag mån-tors 3 000 kr

Lediga Lokaler idag

I befintliga fastigheter har vi såväl kontors- och lagerlokaler som uppställningsplatser för uthyrning. Vi erbjuder uthyrning för kortare eller längre perioder.

 

För mera information kontakta:

Carina Centrén  0706 – 47 26 90 eller Monica Folkesson 0708 – 14 56 97